Heeft u 1 van bovenstaande stickers op uw brievenbus?
  

NEE: dan klopt het dat u geen krant heeft gehad. Zonder sticker mogen we van de gemeente Utrecht geen krant bij u bezorgen. Het heeft dan ook geen zin om een bezorgklacht in te dienen. Wat u wel kunt doen is een ja-ja-sticker of nee-ja-sticker bij het stadskantoor ophalen. Of u kunt de krant ophalen bij 1 van de afhaalpunten. Hier vindt u een overzicht van de afhaalpunten.

 

JA: dan zou u wekelijks de krant bezorgd moeten krijgen. Onze verspreiders doen hun best om de krant op tijd en correct bij u te bezorgen. Heeft u desondanks de krant toch niet gekregen of een andere bezorgklacht, dan kunt u de krant ophalen bij 1 van de afhaalpunten. Hier vindt u een overzicht van de afhaalpunten.

Krant niet gekregen op de dag dat die in de brievenbus had moeten vallen? Meld ons dat dan de volgende dag, of uiterlijk binnen 6 dagen via onderstaand formulier. Overige bezorgklachten kunt u op de dag van verschijning al melden. Uw klachtgegevens worden ter behandeling doorgegeven aan de betreffende verspreider. U kunt een melding ook telefonisch aan ons doorgeven via 088-0561595. Via een keuzemenu kunt u uw melding inspreken. De verspreider gaat er dan zo snel mogelijk voor u mee aan de slag. 

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden