Monki opent deze winter in Hoog Catharijne

  Zakelijk

Monki opent komende winter in de Zuidpassage in Hoog Catharijne in Utrecht.

UTRECHT - Naar verwachting opent de nieuwe winkel van Monki deze winter. Het vernieuwde winkelcentrum is erg verheugd om deze winkel te mogen verwelkomen. Dit wordt het tiende filiaal in Nederland voor de kledingketen.

Monki richt zich op meisjes en jonge vrouwen. Monki wil vrouwen overal ter wereld de middelen geven om zich fantastisch goed te voelen, precies zoals ze zijn.

De winkel in Hoog Catharijne wordt niet het eerste filiaal van Monki in Utrecht, ze hebben namelijk al een winkel op de Steenweg. Monki kenmerkt zich ook door de bijzonder ingerichte winkels. De nieuwe winkel in Hoog Catharijne wordt voorzien van regenboogkleurige paskamers, zeeschelptafels en twinkelende lichtjes.

Monki werd in 2006 opgericht in Zweden. Het merk is onderdeel van H&M Group. Bij Monki vinden klanten trendy collecties die de perfecte mengeling zijn van Scandinavisch cool en Aziatische street style. Het modemerk heeft een inspirerende wereldwijde fanbase. Zij zetten hun stijl in de kijker met de hashtag #monkistyle.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden








Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden