Doek valt voor Marga's Stoffenshop

  Zakelijk

UTRECHT - In december sluit ook Marga's Stoffenshop definitief haar deuren. Na vijfenhalf jaar is het helaas niet langer rendabel om de winkel open te houden. Hiermee gaat weer een unieke winkel op de Amsterdamsestraatweg verloren. Sinds 3 september is er uitverkoop, die tot het eind door zal lopen. Alle stoffen worden verkocht met 50 procent korting.

Dit betekent dat er in heel Utrecht alleen nog de stoffenmarkt is op zaterdag om allerlei naaigerei te kopen. Veel klanten betreuren het dat de winkel dicht gaat. De verkoop was echter te laag. Steeds meer mensen kiezen ervoor om via internet hun artikelen aan te schaffen. Dit is een algemeen bekend probleem waardoor veel zelfstandige ondernemers met een winkel het hoofd niet langer boven water kunnen houden.

Het is de bedoeling om in de laatste maanden dat de winkel nog open is zoveel mogelijk stoffen en aanverwante artikelen kwijt te raken. Belangstellenden zijn dan ook van harte welkom om nu het nog kan tegen lage prijzen uw slag te slaan.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden