Nieuwe Jumbo winkel aan Hammarskjöldhof op Kanaleneiland in Utrecht opent deuren

  Zakelijk

UTRECHT - De nieuwe Jumbo winkel aan Hammarskjöldhof 61 is vanaf woensdag 25 september open voor de inwoners van Utrecht en omgeving. De winkel bevindt zich in winkelcentrum Nova in de wijk Kanaleneiland. Klanten hebben hier volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment. De indeling van de winkel is ruim en overzichtelijk, waardoor mensen er gemakkelijk hun weg vinden. Jumbo laat deze bijzondere gebeurtenis niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt haar klanten om 9.00 uur tijdens een feestelijke opening.

Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 300 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 20 euro of meer aan boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 29 september). Ondernemer Bram Bouwman vertelt: "De nieuwe winkel is prachtig. Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om klanten te laten ervaren wat de succesvolle Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Onze nieuwe winkel telt ruim 1.300 vierkante meter vloeroppervlakte."

Voor de fijnproevers

De nieuwe winkel biedt een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Ook hebben klanten een keuze uit allerlei culinaire en versbereide extra's. Zo kunnen echte fijnproevers er terecht voor verse pizza's om thuis af te bakken. Daarnaast kunnen klanten hun hart ophalen bij het versplein, keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood van La Place en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen zij op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba's en wilde zalm. Ook komt er een versafdeling met vers gegrilde kipproducten en een sap-pers voor versgeperste sinaasappelsap.

Nét dat stapje extra

Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, is aanwezig bij de opening. "We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Utrecht mogen openen. Ook hier doen we ons uiterste best om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes waarmaken."

Enthousiaste medewerkers

De nieuwe Jumbo winkel is op zoek naar enthousiaste medewerkers. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.

Meer berichten