Grootse opening Leen Bakker Utrecht

  Zakelijk

Leen Bakker opent op donderdag 12 september een compleet vernieuwde winkel aan de Hollantlaan in Utrecht. In deze nieuwe conceptstore draait alles om inspiratie en beleving.

UTRECHT - Leen Bakker Utrecht, dat al negentien jaar aan de Hollantlaan is gevestigd, onderging een ware metamorfose. Het resultaat is een winkel met industriële, overzichtelijke ruimtes, warme sfeerverlichting en decoratieve wanden. Door de winkel heen staan inspiratie-eilanden in verschillenden woonstijlen, zodat de klant ideeën kan opdoen en naar hartenlust stijlen en producten kan combineren. Vooraan in de winkel staan de trendcollecties gepresenteerd. Om de paar maanden wordt dit assortiment afgestemd op de laatste interieurtrends. In de winkel in Utrecht wordt ook veel aandacht besteed aan maatwerk; klanten bepalen zelf de kleur, stof en afwerking van hun bank, boxspring of linnenkast. Men heeft tevens de mogelijkheid om het product zelf in de winkel via een online maatwerkprogramma samen te stellen en te bestellen.

Primeur

Supervisor Jur Wieringa is trots op zijn nieuwe winkel: "De afgelopen weken hebben we met het complete team keihard gewerkt om deze winkel te maken zoals hij nu is. Het is met recht een metamorfose te noemen. Eén ding hebben we echter niet veranderd en dat zijn de prijzen. Je kunt bij Leen Bakker nog steeds mooi wonen voor een lage prijs." De winkel wordt om 10 uur op feestelijke wijze geopend. Wieringa: "De eerste 100 klanten mogen bij besteding van 25 euro een gratis fauteuil mee naar huis nemen en we zorgen natuurlijk voor unieke aanbiedingen en kortingen".

Meer berichten