Steppin’ Out opent vernieuwde winkel in Utrecht

  Zakelijk

Steppin' Out opent een vernieuwde winkel in Utrecht.

UTRECHT - Liefhebbers van sportieve en klassieke dames- en herenmode kunnen al jaren hun hart ophalen bij Steppin' Out. Het van oorsprong Utrechtse bedrijf dat werd opgericht in 1983 opende vrijdag 6 september zijn volledig vernieuwde vestiging aan Zadelstraat 6.

Het studentikoze imago uit de beginjaren van Steppin' Out is nog terug te vinden in de geheel vernieuwde winkel. Zo hangen aan de muren een paar klassieke riemen en doet de boeg van een skiff dienst als kast waarin boxershorts gepresenteerd worden. Op de vloer ligt parket en in het interieur worden witte meubels en kasten afgewisseld met warm mahoniehouten tafels en toonbanken. Her en der staan uitstallingen van kleine accessoires zoals manchetknopen, dassen, brillen en sokken.

Klassieke overhemden, lamswollen truien, chino's en jassen zijn er te kust en te keur. De collectie bestaat voor het grootste deel uit het eigen merk Steppin' Out, maar wordt aangevuld met verschillende stijlvolle merken als Barbour, McGregor en William Lockie. Ook voor dames is het beeld sportief en klassiek met, naast collectie van eigen merk, fraaie items van Josephine & Co en Mart Visser.

Sinds kort heeft Steppin' Out de pay off House of Classics aan zijn naam toegevoegd. De vernieuwde winkel in de Zadelstraat is daar een goed voorbeeld van, waar tal van iconische items te vinden zijn. Het bedrijf heeft twaalf winkels in Nederland én een webshop met de volledige collectie.

www.steppinout.nl

Meer berichten