Jumbo opent nieuwe winkel aan Hammarskjöldhof 61 in Utrecht

  Zakelijk

UTRECHT - Jumbo Supermarkten opent op woensdag 25 september de deuren van haar nieuwe winkel aan de Hammarskjöldhof 61 in Utrecht. De winkel bevindt zich in Winkelcentrum Nova in de wijk Kanaleneiland en is de negende winkel in de stad. Inwoners van Utrecht en omgeving hebben hier binnenkort volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment. Bovendien profiteren klanten van de succesvolle Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment én de beste service. De feestelijke opening vindt plaats om 09.00 uur.

Ondernemers Wilfried Steenman en Bram Bouwman zijn trots op de nieuwe winkel en kijken uit naar de opening. "Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om inwoners van Utrecht en de omgeving volop keuze uit het gevarieerde aanbod en winkelplezier te bieden. Ik wil iedereen dan ook van harte uitnodigen om op 25 september een kijkje te komen nemen," vertelt Bram Bouwman enthousiast.

Volop winkelplezier

De nieuwe Jumbo winkel biedt volgens Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met de Jumbo formule. "Wij zijn trots dat we deze prachtige winkel kunnen openen in Winkelcentrum Nova. Klanten kunnen hier binnenkort terecht voor al hun dagelijkse boodschappen in een sfeervolle, overzichtelijke winkelomgeving. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Zij zorgen er immers voor dat je bij ons winkelt met een glimlach en alles vindt wat je nodig hebt, tegen de laagste prijs."

Meer berichten