Wethouder Economische Zaken Klaas Verschuure en Cheneen McLaughlin, winkelmanager Primark Utrecht, openen samen de winkel.
Wethouder Economische Zaken Klaas Verschuure en Cheneen McLaughlin, winkelmanager Primark Utrecht, openen samen de winkel. (Foto: Press Office Primark)

Primark opent nieuwe winkel in Utrecht

  Zakelijk

UTRECHT – Primark, de internationale retailer die voor Amazing Fashion at Amazing Prices staat, heeft woensdag 8 mei om 10.00 uur zijn deuren geopend in Utrechts winkelcentrum Hoog Catharijne. De winkel, die officieel werd geopend door wethouder Klaas Verschuure, heeft meer dan 450 lokale banen gegenereerd.

Wethouder Economische Zaken Klaas Verschuure en Cheneen McLaughlin, winkelmanager Primark Utrecht, openen samen de winkel.

De nieuwe Primarkwinkel in Utrecht is nummer 20 voor Primark in Nederland en nummer 371 internationaal. De winkel heeft een ruimte van 6.336 m² verspreid over vier verdiepingen. Het aanbod bestaat uit stijlvolle dames-, heren- en kindermode, inclusief schoenen, accessoires, lingerie, beautyproducten en home decoratieartikelen.

Primark Utrecht inspireert shoppers

De nieuwe winkel op de Rijnkade is gelegen in het volledig gerenoveerde winkelcentrum Hoog Catharijne, direct naast een van de drukste treinstation van Nederland, Utrecht Centraal.

De winkel bouwt voort op de nieuwste Primarkwinkelstijl, en beschikt over 72 paskamers 53 kassa's, gratis wifi en zes 'recharge'-ruimtes: oplaadpunten waar het winkelend publiek even kan ontspannen en zijn telefoon kan opladen.

Er is veel enthousiasme over de opening van Primark in Utrecht, en Primark is trots om bij te dragen aan het snel groeiende en diverse historische stadscentrum. Kevin Tulip, Deputy General Manager Primark Benelux, zei: "We zijn erg blij om deze winkel te openen in Utrecht. Het is geweldig om zo dicht in de buurt te zitten van een van het grootste treinstation van Nederland, in een stad met een van de grootste studentenpopulaties in het land. Samen met ons nieuwe winkelteam kijken we ernaar uit om modieuze en betaalbare mode te bieden aan de bewoners en bezoekers van Utrecht."

Wethouder Klaas Verschuure zei: "Het is gaaf om te zien dat nu ook Primark voor Utrecht heeft gekozen en daarmee ook werkgelegenheid voor Utrechters creëert. Steeds vaker zien bedrijven in dat onze stad een heel gunstig vestigingsklimaat heeft."

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden