Feestelijke opening Hudson's Bay Utrecht

  Zakelijk

Op 21 maart opent Hudson's Bay de deuren van haar nieuwe warenhuis in Hoog Catharijne, Utrecht. De opening van het nieuwe warenhuis wordt feestelijk gevierd met leuke activiteiten en speciale openingsaanbiedingen om gasten kennis te laten maken met het nieuwe warenhuis.

Feestelijke opening
Op 21 maart om 10:00 uur wordt het nieuwe warenhuis officieel geopend. De openingsceremonie zal worden uitgevoerd door burgemeester Van Zanen en storemanager Rogier Noordzij. Presentatrice Gwen van Poorten zal de opening begeleiden. Bij de hoofdingang zal de band Brassta La Vista live spelen, en op het moment van opening wordt er confetti de lucht ingeschoten met tweehonderd gouden tickets. De gelukkige winnaars vangen een giftvoucher variërend in waarde van 10 tot 500 euro. Na het officiële openingsmoment wordt het publiek uitgenodigd om het warenhuis te komen verkennen. De opening van Hudson's Bay Utrecht zal tot en met zondag 24 maart worden gevierd met vele leuke activiteiten en speciale openingsaanbiedingen. Bovendien ontvangen alle nieuwe en bestaande members van Club Hudson's Bay tijdens het openingsweekend 10% korting op veel merken. Daarnaast kunnen alle gasten genieten van een gratis kopje koffie en een heerlijke donut. "Als speciale gast is nijntje aanwezig om haar allergrootste kleine fans te ontmoeten", aldus storemanager Rogier Noordzij.


Hudsons Bay Utrecht
Het nieuwe warenhuis in Utrecht heeft een urban look feel. De bestaande industriële architectuur van het pand is behouden gebleven, waardoor de aandacht nog meer uitgaat naar de uiteenlopende collecties. Een volledig nieuw lichtplan draagt ook bij aan de warme, moderne sfeer in het warenhuis.
 
In het nieuwe warenhuis is veel ruimte gecreëerd voor fashionmerken zoals Y.A.S, NA-KD, Selected, Calvin Klein Jeans, Superdry, en Tommy Hilfiger. Op de parterre is een uitgebreide cosmetica-afdeling met onder andere een MAC-counter en een ruim cadeau-assortiment in de Gift Boutique. Verder heeft Hudson's Bay Utrecht een grote home collectie, met merken zoals Vandyck, Iittala en Villeroy Boch.
 

Meer berichten