Zittend gezond tijdens de open dag van de HUG

  Zakelijk

Hoe word je zittend gezond? Camilo Behage en Arlen Twaalfhoven geven het antwoord tijdens de open dag van de HUG

UTRECHT - Ondernemersduo (en broer en zus) Camilo Behage en Arlen Twaalfhoven organiseren zaterdag 8 december een open dag van design infraroodsauna HUG aan de Harvardlaan 10 in Utrecht (in de kassen van de Botanische Tuinen). Gezondheid-fans, rustzoekers en sauna-liefhebbers kunnen tussen 10.00 en 17.00 uur binnenlopen en vrijblijvend in de HUG zitten.

Het probleem van deze tijd is niet zozeer hard werken. Zonder hard werken geen vooruitgang. Het probleem is dat we niet meer hard rusten. Het antwoord van Camilo en Arlen op het vraagstuk "hoe zorg je in het dagelijks leven voor voldoende rust" is de HUG. 

HUG is een infraroodstoel gemaakt van hergebruikte PET-flessen die een vierkante meter van je vloer in beslag neemt. In slechts twintig minuten per dag kom je helemaal tot rust en krijg je een lichamelijke en geestelijke oppepper. 

Camilo vertelt: 'Ontspannen is geen luxe. Het is een onderdeel van goed en gezond leven. Topsporters creëren niet zonder reden balans tussen prestatie en herstel. In zekere zin leveren we tegenwoordig allemaal topprestaties, thuis en op het werk. Alleen schiet het herstel er vaak bij in.' Arlen gaat verder: 'Daarom geloven we in quick wellness. Twintig minuutjes kunnen we allemaal wel vrijmaken. Het nieuwe zitten is achteroverleunen in de HUG, intens opwarmen en batterij opladen. Om daarna weer energiek en gezond aan de slag te gaan.'  

Kijk voor meer informatie over de open dagen op facebook.com/hugseat.
 

Meer berichten