Foto: Decathlon

Decathlon opent in Utrecht The Wall

  Zakelijk

Sportretailer Decathlon heeft woensdag 28 november haar 16e vestiging in Nederland geopend aan de Hertogswetering 197 in Utrecht in het bekende winkelcomplex 'The Wall'.

UTRECHT - Deze opening loopt vooruit op de opening later volgend jaar van de vestiging van een Decathlon winkel in het centrum van Utrecht op het Vredenburg. Beide vestigingen tonen de grote ambitie aan die Decathlon heeft voor de regio Utrecht.
De opening past in de strategie van Decathlon om in Utrecht een winkel te openen voor het verzorgingsgebied van de centrale stad en het gebied rond de Leidsche Rijn, Vleuten, De Meer en Haarzuilens en zal Decathlon in het hart van Nederland nog nadrukkelijker op de kaart zetten.

De nieuwe winkel heeft een winkeloppervlak van 4200 m² en biedt ruimte aan sportartikelen voor meer dan 65 verschillende sporten. De Decathlon winkel biedt werk aan 60 mensen, in leeftijd variërend van 16 tot 55 jaar. Allen zijn aangenomen vanwege hun passie voor sport.
De winkel is geopend door Wouter Mol, vestigingsdirecteur Decathlon Utrecht The Wall en City leader voor de Utrecht en Krijn Taconis, commercieel directeur bij gebouweigenaar Urban Interest.

's Middags konden bezoekers meedoen aan sportactiviteiten op de parkeerplaats zoals klimmen, bootcamp, basketbal en boogschieten onder leiding van studenten van de ROC Sportacademie Utrecht.

Winkeldirecteur Wouter Mol is zeer blij met de nieuwe vestiging: "Utrecht en de snelgroeiende dorpen eromheen stonden al heel lang hoog op onze verlanglijst voor vestigingen van Decathlon. Dit gebied heeft alles voor Decathlon en andersom. Een bruisende en sportieve stad maar direct daarbij florerende dorpen met jonge gezinnen die Decathlon nog meer aan het sporten en bewegen wil krijgen met ons betaalbare aanbod van meer dan 65 sporten. Ik ben net zelf met mijn gezin in de buurt van het Maximapark gaan wonen en weet en zie hoe enorm sport minded de mensen hier zijn met een groot aantal geweldige sportclubs en veel sportfaciliteiten direct in de buurt. Decathlon zal na de opening snel contact zoeken met deze sportclubs om sport nog toegankelijker te maken voor iedereen."

De openingstijden zijn:
maandag: 10:00 - 20:00 uur
dinsdag: 10:00 - 20:00 uur
woensdag: 10:00 - 20:00 uur
donderdag: 10:00 - 21:00 uur
vrijdag: 10:00 - 21:00 uur
zaterdag: 09:30 - 18:00uur
zondag: 12:00 - 17:00 uur

Adres Decathlon Utrecht The Wall: Hertogswetering 197 Utrecht

Meer berichten