Feestelijke viering van sociaal ondernemerschap in Utrecht

  Zakelijk

UTRECHT - Utrecht promoot sociaal ondernemerschap op 17 november met een feestelijke 'social saturday'. 

Op 17 november vindt de eerste editie van de Utrechtse Social Saturday plaats. Via verschillende stadsroutes kunnen bezoekers sociaal ondernemers ontmoeten en geïnspireerd raken door een rijk programma vol rondleidingen, workshops en verhalen.

Programma voor jong en oud

Al meer dan 20 ondernemingen in Utrecht doen mee met een leuk, leerzaam of aantrekkelijk programma op zaterdag 17 november. Een speciale Impact Route van 1,9 kilometer leidt de consument langs een aantal hoogtepunten in dat programma. Bezoek een workshop, geniet van live-muziek of laat je opsluiten in de Waternood Escape room. Het volledige en actuele programma is terug te vinden op de website van The Impact Days. 

Utrecht opnieuw ontdekken

17 november openen sociaal ondernemers hun deuren voor het grote publiek. Als consument maak je iedere dag talloze keuzes en daarmee is de impact die de consument kan maken groot. Sociale ondernemers hebben winst maken niet als hoofddoel, maar worden gedreven door een sociaal of maatschappelijk doel. Op Social Saturday ontdekken bezoekers deze ondernemers in Utrecht. 

Wandel jij mee? 

Haal de routekaart op bij één van de deelnemende locaties of vind de route op www.theimpactdays.nl. Niet zo goed in kaartlezen? Navigeer dan gemakkelijk met deze Google Maps route.

Meer berichten