Foto: Mooi Lingerie

Lingeriewinkel Mooi lingerie viert 10-jarig jubileum

  Zakelijk

Op 5 december 2007 opende Mary van Dinther samen met haar man de lingeriewinkel in de Vinkenburgstraat in Utrecht. Nu, 10 jaar later, is Mooi lingerie niet meer weg te denken uit het centrum van Utrecht. Mary: "Dit willen we graag vieren met onze klanten".

UTRECHT - Tot en met 17 december mag elke klant uit de kerstboom één paar knuffelsokken pakken (bij besteding vanaf 29,95). In deze sokken zitten leuke prijzen, zoals lingeriesets van de bekende merken. Uiteraard mag 5 december een hapje en drankje niet ontbreken.

Een lang gekoesterde droom

De start van haar bedrijf 10 jaar geleden in Utrecht omschrijft Mary zelf als een lang gekoesterde droom. Na 20 jaar gewerkt te hebben in de mode en lingerie, leek in 2007 de tijd rijp haar droom te realiseren en voor zichzelf te beginnen. De start was niet gemakkelijk, maar na drie jaar was een goede basis gelegd om door te gaan. Mary: "Na die succesvolle start ben ik samen met mijn team trainingen gaan volgen tot 'Lingerie Styling Specialiste'. Om dit kwaliteitslabel te behouden moet voldaan worden aan strenge eisen ten aanzien van het verlenen van professioneel advies en persoonlijke service en dat wordt jaarlijks mede beoordeeld door 'mystery shoppers'. Uitermate belangrijk dus, naast het hebben van een goede collectie."

Stijlvol assortiment

De sfeervolle winkel in het centrum biedt een gevarieerd, trendy assortiment van vooral exclusieve topmerken als Aubade, Marie Jo, Prima Donna en Hanro. Hiernaast biedt Mooi Lingerie ook stijlvolle nachtkleding, badkleding, shapewear en accessoires. Mary: "Met mijn aanbod probeer ik me te onderscheiden, ik bied naast een luxe collectie ook een uitgebreide basiscollectie voor jong tot oud, met grote en kleine maten. Mocht ik onverhoopt een maat niet in huis hebben, dan is het meestal snel te bestellen."

Persoonlijk contact

Het is juist het persoonlijk contact dat ze zo belangrijk vindt en ongetwijfeld mede het succes van haar zaak verklaart. Mary: "We nemen voor de klanten de tijd om ze te adviseren bij het kiezen van de juiste lingerie. Het mooiste van ons vak is dat ze uiteindelijk voor de spiegel staan en blij zijn met het resultaat. Het geeft ons enorme voldoening dat klanten tevreden de winkel uitgaan en weer bij ons terugkomen."

Mooi lingerie is te vinden aan de Vinkenburgstraat 12 in Utrecht. Info: www.mooi-lingerie.nl

Meer berichten

Shopbox