Logo stadsbladutrecht.nl

KITKAT Chocolatory op Utrecht Centraal

  Zakelijk

Ben je gek op chocolade? Altijd al je eigen KITKAT willen maken? Grijp nu je kans. KITKAT Chocolatory, onderdeel van Nestlé, opent op donderdag 30 november de KITKAT Chocolatory op Utrecht Centraal.

UTRECHT - In de KITKAT Chocolatory is het mogelijk om je eigen custom made KITKAT te maken met als startpunt de keuze uit drie chocolade smaken: wit, melk en puur. Sinds dit jaar zijn alle chocoladeproducten die Nestlé Nederland voert 100% duurzaam gecertificeerd volgens het Nestlé Cocoa Plan en dat geldt ook voor deze 'Create your break'. Bij stap twee kun je uit 15 ingrediënten drie toppings kiezen voor op je eigen KITKAT. Stap drie laat je kiezen uit zes verschillende designs voor je verpakking, die je vervolgens weer kunt personaliseren met zes verschillende break-teksten, waaronder Fiet-Fieuw-, Choco lalalala-, of Fijne Feestdagen break. Een cadeautje voor jezelf, een bijzonder moment of een cool cadeautje voor Sint of Kerst. 

Special edition KITKAT smaken

Heb jij altijd al een KITKAT met stroopwafel, pepernoten en karamelblokjes willen proeven? Dat kan! The Dutch is één van de zes special editions die exclusief verkrijgbaar en direct mee te nemen is bij de KITKAT Chocolatory. Je kunt daarnaast kiezen uit Movie Time, Sweet Roses, So Nutty, Heavenly Dark en Spicy Ginger.
 
Openingstijden

De pop-up winkel van KITKAT is officieel geopend van donderdag 30 november tot en met zaterdag 23 december. De openingstijden van de pop-up winkel zijn als volgt:
maandag-vrijdag             07:00 – 20:00 uur
zaterdag                             08:30 – 20:00 uur             
zondag                                10.00 – 18.00 uur
 
 
 

Meer berichten

Shopbox