Foto: eigen foto

Feeststemming bij vernieuwde Etos in Zuilen

  Zakelijk

UTRECHT - Etos in het winkelcentrum Rokade in de Utrechtse wijk Zuilen is compleet vernieuwd. De winkel heropent op woensdag 29 november om 9.00 uur. Winkelmanager Rebecca de Raadt en haar team nodigen iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn. Speciaal ter gelegenheid van de heropening trakteert Etos klanten op gratis producten. Op zaterdag 2 december is er een beautyevenement. Dan geeft een visagist beautyadvies en verzorgt makeovers.

“Het wordt gezellig op de openingsdag”, zegt Rebecca de Raadt. “Er staat wat lekkers klaar en klanten ontvangen bij besteding van 5 euro een gratis product van het Etos eigen merk”. De feestelijke stemming van de opening blijft nog lang hangen. Zo zijn er de komende tijd extra koopavonden en koopzondagen. “Dan laten wij met een touch up aan klanten zien hoe je zelf een nieuwe look kan toepassen. Zo ziet iedereen er met de feestdagen prachtig uit!” De winkel is extra open op de zondagen 3 en 24 december, en langer open op 21, 22 en 23 december. Meer informatie staat op de Facebookpagina van Etos Zuilen.

Cadeaus

De afgelopen weken is er aan Etos in het winkelcentrum Rokade hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. De buitenkant heeft een moderne uitstraling. Binnenin is de inrichting volgens het allerlaatste concept van Etos. Opvallend is de ruim opgezette beauty- en geurenafdeling, met keuze uit bekende en nieuwe merken. “Omdat onze vernieuwde winkel overzichtelijk is ingedeeld, kun je bij ons prettig winkelen.” Etos heeft een groot en gevarieerd assortiment, met voor elke portemonnee een uitgebreide keuze. Speciaal voor de feestdagen zijn er mooie cadeausets en andere leuke cadeauartikelen. “Natuurlijk pakken we alle cadeaus meteen feestelijk in”, aldus de winkelmanager.

Meer berichten

Shopbox