Logo stadsbladutrecht.nl


Foto: Hallmark

Reizigers in winterstemming op Utrecht Centraal

  Zakelijk

UTRECHT - Wie inspiratie wil opdoen om dit jaar de mooiste kerstwensen te versturen kan naar Utrecht Centraal, waar vanaf de pop-up store van Hallmark en AKO het station in feeststemming brengt. De winkel is vrijdag 3 november geopend.

De winkel bovenaan perron 19 staat tot en met december geheel in het teken van de winter en de feestdagen, met onder andere een uitgebreid (kerst)kaartenassortiment en veel leuke cadeaus. Liefhebbers kunnen zich laten fotograferen in de arrenslee om online een unieke kerstkaart te maken.

De pop-up store is vrijdag geopend door Jan Willem Koch, Managing Director van Hallmark, en Sjaak Mark, Algemeen directeur van AKO. In november en december vinden er speciale activiteiten plaats in de winkel. In aanloop naar pakjesavond kunnen reizigers in de pop-up store terecht bij een sneldichter voor de typische last-minute sinterklaasgedichten. Natuurlijk brengt de goedheiligman zelf ook een bezoekje aan de winkel. Daarnaast kunnen bezoekers bij aankoop een foto maken in een levensgrote arrenslee: het ideale plaatje voor op je eigen kerstkaart. Na de jaarwisseling wordt de pop-up store omgetoverd tot een winkel die zich – in aanloop naar Valentijnsdag – volledig richt op vriendschap en liefde.

Meer berichten