Logo stadsbladutrecht.nl


Foto: Dunkin' Donuts

Jaar lang gratis Dunkin' Donuts voor eerste 100 klanten in Utrecht

  Zakelijk

UTRECHT - De eerste Dunkin' Donuts in Utrecht gaat volgende week donderdag 12 Oktober open. Utrecht heeft de primeur nadat er vanaf 23 maart zes vestigingen in Amsterdam zijn geopend. De winkel aan Vredenburg 1 word 's morgens om 7.00 uur feestelijk geopend en serveert vanaf dat moment het Lekkerste koekje bij de koffie.
De eerste bezoeker die in de rij voor de winkel staat, krijgt de eer het lint door te knippen en de winkel officieel te openen. Tijdens de openingsdag kunnen bezoekers genieten van entertainment, bijzondere producten en speciale giveaways. De eerste honderd klanten winnen een jaar lang gratis donuts. Ook gedurende de dag maken bezoekers kans op deze prijs.

Dunkin' Donuts' assortiment bestaat uit verschillende versgebakken bagels, muffins, croissants en natuurlijk de wereldberoemde donuts. Exclusief voor Nederland zijn donuts met de naam van Hollandse iconen als 'Delfts Blauw' en 'De tulp' aan het assortiment toegevoegd. Ook doet het 'Lekkerste koekje bij de koffie' zijn intrede, namelijk een donut met de oer-Hollandse stroopwafelsmaak. Vanaf 15 oktober kan de klant via Uber Eats ook thuis laten bezorgen.

Meer berichten

Shopbox