Logo stadsbladutrecht.nl


Stadsbrasserie De Utrechter opent zondag 1 oktober haar deuren in het monumentale Vinkepand.
Stadsbrasserie De Utrechter opent zondag 1 oktober haar deuren in het monumentale Vinkepand. (Foto: Utrechter)

'Stadsbrasserie De Utrechter' opent 1 oktober in monumentale Vinkepand

  Zakelijk

Na ruim een jaar van ontwikkeling is het zondag 1 oktober zover: Stadsbrasserie De Utrechter opent haar deuren in het Vinkepand. Het monumentale pand vormt samen met Tivoli Vredenburg de poort naar de binnenstad. De Utrechter wil een stadsbrasserie zijn voor een breed creatief stadspubliek, van ontbijt, tot diner en de late borrel.

De zaak heeft met haar internationale crew, kwalitatieve kaart en bijzondere uitstraling een internationaal stedelijk tintje. Dit past bij de stad aangezien deze volop in ontwikkeling is. "We willen op het Vredenburg een impuls geven aan het bestaande aanbod, maar ook toegankelijk zijn", aldus Hans Kempers, één van de ondernemers achter De Utrechter en eigenaar van bakkerij annex horecazaak Vroeg te Bunnik. De Utrechter zal straks exclusief het bekende brood van Vroeg verkopen. Hans Kempers vervolgt: ''Vaak werd ik gevraagd wanneer we ons brood zouden gaan verkopen in de stad, dit is nu dus het geval".

Stadsbrasserie De Utrechter deelt het pand met de Social Impact Factory. Startende ondernemers en grote bedrijven werken hier samen om sociaal ondernemerschap verder op de kaart te zetten.

Meer berichten

Shopbox