Logo stadsbladutrecht.nl


Foto: KARWEI

Karwei opent pop-upstore City Loft op Utrecht Centraal

  Zakelijk

UTRECHT - Reizigers op Utrecht Centraal, opgelet: de komende weken wacht je zittend in een fauteuil op je trein. KARWEI opent woensdag 24 augustus namelijk een City Loft op het Utrechtse station.

In deze pop-upstore kunnen bezoekers de komende drie weken terecht om even bij te kletsen, te werken en zichzelf (of een telefoon) op te laden. Tegelijkertijd doen zij er wooninspiratie op. Dat alles in een City Loft met comfort van internationale allure, met materialen als fluweel, messing en rookglas.

De store op Utrecht Centraal is een sneakpreview van de wooncampagne en de allernieuwste woonstijlen die KARWEI vanaf najaar 2017 voert. City Loft, de eerste van de vier nieuwe stijlen die in de pop-upstore centraal staat, is geïnspireerd op het luxe leven in de stad – maar dan bereikbaar en betaalbaar voor iedereen. City Loft draait om groots en meeslepend leven: geniet van luxe, comfort en opvallend design.

De pop-upstore staat drie weken lang elke week in het teken van een andere Europese stad: Londen, Berlijn en Parijs. Reizigers kunnen elke week een citytrip winnen door een foto in de pop-upstore te maken en deze te delen op Instagram met de hashtag #karweicityloft.

Benieuwd? Neem een kijkje in de City Loft op Utrecht Centraal van donderdag 24 augustus 2017 tot en met zondag 10 september 2017 of kijk op www.karwei.nl/city-loft-utrecht.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox