Jeugdcricketevenement in Utrecht

  Sport

UTRECHT - De Nederlandse cricketbond heeft een heel nieuw cricketprogramma ontworpen: Cricket4KIDS. Daarmee gaat het in de herfst en winter op tour door Nederland.

Het Cricket4KIDS evenement komt in de herfstvakantie op dinsdagmiddag 22 oktober naar Utrecht, in de sporthal Sportcampus in Leidsche Rijn. De activiteiten voor kinderen van 6-12 jaar duurt van 13.30 – 15.30 uur. Er zijn supergave en uitdagende cricketspelletjes met heel veel actie en beweging. Naast cricketspelletjes worden er ook nog veel andere activiteiten gedaan, zoals 'flip-the-pion' en een dobbelstenenrace.
Deelname kost maar €7,50, inschrijven kan via de website cricket4kids.nl. Neem vriendjes en vriendinnetjes mee! Ben je 13 of 14, dan mag je je ook gerust inschrijven. Het doel is om veel meer kinderen in Nederland meer te laten bewegen en natuurlijk te laten kennismaken met deze mooie zomersport, die tegenwoordig ook in de wintermaanden indoor veel wordt gespeeld.

Opnames voor de Cricket4KIDs video's 'Coole cricketers', die ook op de Cricket4KIDS website zijn te vinden, zijn afgelopen augustus gemaakt op de cricketclub Kampong in Utrecht.

Cricket is wereldwijd een grote sport, met veel tv-uitzendingen en een miljoenenpubliek tijdens het WK. Het Nederlands mannenteam speelt tegenwoordig mee in de wereldtop in de ICC Cricket World Cup Super League. Daarin speelt het in 2020 in Amsterdam tegen Pakistan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden