Spark Sport gaat door met 65+ trainingen in het Griftpark

  Sport

Na een succesvolle pilot gaat Spark Sport vanaf maandag 2 september door met het geven van trainingen voor 65-plussers in het Griftpark.

UTRECHT - Elke maandagochtend van 10.00 – 10.45 uur. De 65+ trainingen zijn gericht op kracht, balans, coördinatie en lenigheid. Onder persoonlijke begeleiding van een ervaren coach gaat elke deelnemer op zijn/haar niveau aan de slag.

Deelneemster Gea is enthousiast en roept meer 65-plussers op om mee te doen. "Sinds de start doe ik mee met de 65+ training in het Griftpark. Al na een paar keer merkte ik het verschil: mijn balans is beter en het lopen gaat beter. Het is heerlijk om te sporten in de buitenlucht. Spark Sport biedt hele goede individuele begeleiding door gemotiveerde mensen. Ik kan het iedereen aanraden! "

"Als je ouder wordt, word je vaak minder soepel en minder sterk. Regelmatig bewegen én trainen heeft een zeer gunstig effect op dagelijkse activiteiten; denk aan wandelen, fietsen, in en rond het huis & tuin en activiteiten met gezin/familie en vrienden. Het vergoot de gezondheid en vitaliteit! En het heeft een positief effect op de bloeddruk, stemming, botdichtheid, coördinatie en spiermassa. Veel redenen dus om aan krachttraining te gaan doen als je 65 jaar of ouder bent", aldus Spark oprichtster Micky Pigeaud.

Geïnteresseerden kunnen altijd een keer een proeftraining meedoen. Meer informatie: www.sparksport.nl of bel/ sms/ app naar 06 -18919031.

Meer berichten