De allereerste Pro-AM op Golfclub Amelisweerd

  Sport

Zondag 30 juni wordt de allereerste Pro-Am op Amelisweerd georganiseerd. Tijdens de Pro-Am spelen 3 golfers met een inspirerende en enthousiaste golfprofessional in één flight met elkaar een wedstrijd op de 18 holes golfbaan.

UTRECHT - Zondag 30 juni wordt de allereerste Pro-Am op Amelisweerd georganiseerd. Tijdens de Pro-Am spelen 3 golfers met een inspirerende en enthousiaste golfprofessional in één flight met elkaar een wedstrijd op de 18 holes golfbaan. Er kunnen maximaal 22 flights deelnemen aan de Pro-Am, een unieke mogelijkheid om uw zakenrelaties, vrienden of vriendinnen te trakteren op een prachtige golfdag. De deelname bedraagt 995 euro per flight.

Prinses Maxima Centrum Foundation

Dit unieke event is meer dan zomaar een wedstrijd, naast een golfprofessional in de flight, genieten de deelnemers van een compleet verzorgde dag waarvan de opbrengst grotendeels naar het Prinses Maxima Centrum Foundation in Utrecht gaat. Een van hun projecten, 'maximaal bewegen', is bijzonder belangrijk voor kinderen met kanker, omdat daarmee de fysieke en mentale ontwikkeling van deze kinderen zoveel als mogelijk door blijft gaan.

Programma

De dag start met een ontvangst en lunch en om 13.00 uur is er een shotgun start, waarbij alle flights tegelijk starten op de toegewezen holes. Na de wedstrijd is er een gezellig aperitief, de prijsuitreiking en om de opbrengsten nog verder te verhogen, vindt er een interessante veiling plaats tijdens het walking dinner.

Wilt u meedoen, iets doneren voor de veiling of deze Pro-Am sponsoren? Neem dan contact op met:
Golfbaan Amelisweerd
Annemiek Krielaart
030-2546648 of sales@amelisweerd.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden