Picklebal is van de zaal naar buiten verhuisd. Foto: PR
Picklebal is van de zaal naar buiten verhuisd. Foto: PR (Foto: )

Pickleball als zomersport

  Sport

De sport pickleball is op 16 april van de zaal naar buiten verhuisd. "We spelen dan iedere dinsdag avond op sportpark Koningsweg 139, Utrecht zuidoost. Daar hebben we vier buitenbanen tot onze beschikking", zegt Bart de Baere.

UTRECHT - Pickleball is een racket sport die de beste elementen vanuit tennis, badminton en tafeltennis combineert. Pickleball is een sport voor alle leeftijden. Het is makkelijk te leren en erg leuk om te spelen. ickleball is een van de snelst groeiende sporten in de Verenigde Staten en verspreidt zich over de wereld.

Pickleball dubbels zijn extreem leuk en spectaculair door de snel gespeelde, lange rally's rond het net (zie de foto). Door de lage fysieke belasting is deze vorm ook geschikt voor senioren, zelfs voor degene waarvoor andere sporten te zwaar zijn.

Singles

Het spelen van singles is ook mogelijk. Ze zijn populair bij degenen die graag meer actie en fysieke inspanning willen.

"Mensen die de sport gratis willen proberen zijn dan van harte welkom. We hebben twee ervaren trainers om Pickleball uit te leggen en het samen te oefenen. Al snel weet u genoeg om een potje te spelen met de rest van de groep", aldus de De Baere

Meer informatie over Utrecht Pickleball is te krijgen bij Bart de Baere, bartdebaere84@gmail.com, telefoon: 06-10228937. Of kijk op https://pickleballholland.nl/nl_NL/utrecht.

Meer berichten