Hellas start met de ZomerAvondCup

  Sport

UTRECHT - Startend op dinsdag 16 april organiseert atletiekvereniging Hellas uit Utrecht de ZomerAvondCup, hét 4-daagse hardloopevenement van Midden-Nederland. Ook de 38e editie wordt geheel door vrijwilligers georganiseerd.

Op vier avonden verspreid over april, mei en juni kan iedereen meedoen aan een afstand van 5 km (minimum leeftijd 12 jr.) of 10 km (minimum leeftijd 14 jr.). Alle lopen zijn geschikt voor zowel wedstrijdlopers als recreanten. Op de 10 km lopen "hazen" mee, die helpen om snelle tijden te lopen.

De eerste loop start op dinsdag 16 april om 19:30 uur vanaf atletiekbaan Maarschalkerweerd. Voor loopgroepen uit de regio is er een speciaal klassement op 22 mei. 

Houd voor het laatste nieuws www.zomeravondcup.nl alsook Facebook en Twitter in de gaten.

Data en locaties
Op de dinsdagen 16 april en 7 mei is de start om 19:30 uur op atletiekbaan Maarschalkerweerd. Op de woensdagen 22 mei en 5 juni is de start om 19:30 uur op atletiekbaan Overvecht. 

Inschrijven

Deelnemen is mogelijk voor het klassement (minimaal 3 wedstrijden over 5 of 10 km) of voor één of meer afzonderlijke lopen over 5 of 10 km in te schrijven. Dit kan tot twee dagen voor elke loop via www.inschrijven.nl Online inschrijven is gemakkelijk, het inschrijfgeld is lager en bovendien
voorkomt het wachtrijen op de avonden zelf. Na-inschrijven kan nog op de wedstrijdavonden zelf tot een half uur voor de start.

Hellas Utrecht

Atletiekvereniging Hellas uit Utrecht staat sinds 1925 voor een succesvolle traditie in de hardloopsport. De vereniging telt ruim 1.400 leden, van jeugd tot senioren en masters. Een keer meetrainen? Kijk op www.hellasutrecht.nl.

Meer berichten