Foto: Jan Kruijdenberg

Kampong Hockey: topteams doen goede zaken

  Sport

UTRECHT Heren 1 heeft zes punten behaald dit weekend. Na winst vrijdagavond op SCHC (4-3), volgde zondag tegen koploper Bloemendaal opnieuw een overwinning (1-2). Zes punten in één weekend terwijl de achtervolgers in de race om de play-off tickets veel punten lieten liggen. Goede zaken dus!

Op 't Kopje was keeper David Harte de grote uitblinker.Vanwege de volle ziekenboeg keerde de met tophockey gestopte Philip Meulenbroek dit weekend terug bij Heren 1. En met succes, want hij scoorde vrijdag 2x en zondag 1x.

Dames 1 speelde dit weekend één wedstrijd en die wonnen ze met 1-4 van Huizen. Michelle Fillet scoorde twee keer, een knappe prestatie, omdat ze net terug is van lang blessureleed. Extra firepower voor Dames 1 voor het laatste deel van de competitie.

Over Kampong Hockey...

Met meer dan 3300 leden is Kampong Hockey de grootste en e´e´n van Nederlands bekendste hockeyclubs. Kampong Hockey is opgericht in 1935. De Heren werden al acht keer landskampioen, de Dames drie keer. Naast tophockey, senioren-, jeugd- en veteranenhockey kun je bij Kampong ook terecht voor bedrijfshockey, Trimhockey, Wheely's (rolstoelhockey) enG- en LG-Hockey(hockey voor mensen met een geestelijke / lichamelijke beperking).

De thuisbasis van Kampong Hockey is Sportpark Maarschalkerweerd in Utrecht. Dit sportcomplex wordt gedeeld met de vijf andere sportverenigingen waarmee Kampong Hockey de Federatie SV Kampong vormt: hockey,voetbal, cricket, squash, tennis en jeu de boules. 

Meer berichten