Martial Arts Festival in Sporthal Nieuw Welgelegen

  Sport

UTRECHT - Op zaterdag 16 februari klinken vanaf een uur of 11.00 de strijdkreten en het wapengekletter door Sporthal Nieuw Welgelegen aan de Grebbeberglaan 13 in Transwijk in Utrecht Zuidwest. Na drie opeenvolgende Martial Arts Weken, georganiseerd sinds 2013, is het alweer de derde editie van Martial Arts Festival. Van 11.00 tot 17.00 worden er door minimaal 14 verenigingen (de inschrijving loopt nog) demonstraties en workshops gegeven. Voor Utrechters of mensen van verder weg in alle leeftijden een uitgelezen kans om gratis kennis te maken met diverse disciplines binnen Martial Arts. De hele dag is er de mogelijkheid voor vrije inloop.

Martial Arts

Martial Arts is een verzamelnaam voor een groot aantal gevechtskunsten, die meer omvatten dan alleen het gevecht. In Martial Arts draait het vaak om fysieke en mentale vaardigheden, terwijl in verschillende takken ook uitgebreide aandacht is voor creatieve uitingen zoals dans en zang.

Programma

Het evenement bestaat uit grofweg drie onderdelen: een gezamenlijke opening (11.00 uur) en afsluiting (+/- 16.30 uur), en daar tussen in een programma met workshops en demonstraties verzorgt door de verenigingen, en een verenigingenmarkt.

Meer berichten