Sport en gezondheid evenement

  Sport

UTRECHT - Thiro Training en studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen slaan de handen ineen. Samen zetten ze in Utrecht een evenement op voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/of autisme. Zondag 13 januari zal het evenement draaien om sporten en gezondheid, met uitzicht op het voetbalveld van FC Utrecht.

Sporten zonder drempels

De twee samenwerkingspartners willen met dit evenement de drempels die heersen bij de doelgroep wegnemen. Wat er vaak geconstateerd wordt bij deze doelgroep is dat ze het moeilijk vinden om te beginnen met sporten. De stap om naar een sportvereniging te gaan ligt hoger. Dat is erg jammer. 'Sporten en gezond leven is voor iedereen', is wat Thiro Training en de studenten van Hogeschool Arnhem Nijmegen willen promoten tijdens het evenement.

Sportieve workshops

Gedurende deze dag zullen er verschillende sportieve workshops plaatsvinden. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan gezonde voeding. Naast deze workshops wordt het een gezellige dag waar de bezoekers contact kunnen leggen met elkaar en andere organisaties.

Thiro Training: Sporten en Gezondheid

Op zondag 13 januari om 12.00 uur start de dag in de aula van het ROC sport college gevestigd in de Galgenwaard, het voetbalstadion van FC Utrecht. Geïnteresseerden zijn welkom en kunnen gratis naar het evenement komen. Aanmelden kan op www.thirotraining.nl/evenement.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden