Thijs van den End komt naar het Batensteinbad in Woerden. Foto: Harald Lakerveld
Thijs van den End komt naar het Batensteinbad in Woerden. Foto: Harald Lakerveld (Foto: Harald Lakerveld)

Utrechters zwemmen met paralympisch zwemmer

  Sport

Zwemmen is een sport die door bijna iedereen kan worden beoefend. Zowel op recreatief als op topniveau. Om dat te laten zien organiseert het Batensteinbad in samenwerking met Team Sportservice provincie Utrecht op zondag 11 november een bijzonder zwemevenement in Woerden.

UTRECHT - Kom zwemmen met én tegen paralympisch zwemmer Thijs van den End en ontdek of zwemmen een sport is de bij jou past!

Van 13.00 tot 14.00 uur verzorgt het Batensteinbad een les waarin je kennismaakt met verschillende trainingsvormen en kunt ervaren hoe het is om te zwemmen met een beperking. Vanaf 14.00 uur maakt Thijs zijn opwachting in het bad en krijg je een uniek kijkje in de zwemtrainingen van deze Woerdense paralympiër.
Thijs traint momenteel hard voor de Paralympische Spelen in Tokyo 2020. WoerdenSport is als sponsor van Thijs erg blij dat hij ondanks zijn drukke schema tijd kan maken voor dit event en dat hij beschikbaar is voor een 'vraag maar raak' uurtje in Batenstein Eten & Drinken.

Het Batensteinbad is volledig toegankelijk voor iedereen en beschikt over goede faciliteiten, zoals zwembadrolstoelen en een tillift. Aanmelden is niet nodig; inschrijven kan op de dag zelf.

Tijdens het event is ook regioconsulent aangepast sporten Sandra van Wijhe-Faase van Team Sportservice provincie Utrecht aanwezig. Bij haar kun je terecht als je meer wilt weten over de sport- en beweegmogelijkheden voor mensen met een beperking in Woerden, De Ronde Venen en Stichtse Vecht. Natuurlijk kun je ook altijd telefonisch 030-2099998 of stuur een e-mail naar svanwijhe@teamsportservice.nl contact met haar opnemen. Wil je Thijs volgen in aanloop naar Tokyo? Surf dan naar zijn blog op www.woerdensport.nl/op-weg-naar-tokyo/.

Meer berichten