Foto: Fletiomare

10 jaar G-hockey bij MHC Fletiomare

  Sport

MHC Fletiomare vierde zaterdag 13 oktober het 10-jarige bestaan van G-hockey, hockey voor jongeren met een licht verstandelijke beperking.

UTRECHT - Het werd een groot feest voor alle actieve G-hockeyers, die ook familie en vrienden meenamen. Onder de overige belangstellenden waren ook oud-spelers, -trainers en -commissieleden, en de oprichters van G-hockey bij Fletiomare.

De G-hockeyers werden in de watten gelegd met clinics van Sportways en Dames 1 en Heren 1, met een stormbaan, knotshockey en een heerlijke lunch. Ze lieten hun hockeytalent zien in partijtjes tegen familie en vrienden. Er waren toespraakjes van de voorzitters van de G-hockeycommissie en van Fletiomare. Hoofdtrainer Hans Ruiter werd in het zonnetje gezet voor zijn inspanningen vanaf het eerste uur die maken dat G-hockey er echt bijhoort op Fletiomare. 

De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje en de hockeyers gingen naar huis met een een handdoek en bidon als aandenken aan deze dag. Op naar het volgende lustrum. Aan de G-hockeyers zal het niet liggen, want zoals Nina zegt: 'Ik heb altijd zin in hockey, want we zijn een team en het is ook heel gezellig met elkaar. Waar Sven aan toevoegt dat hij ook zin heeft in hockey als het regent en 'het is leuk om andere mensen met een beperking tegen te komen en dat er vriendschap ontstaat'. Eline besluit: 'Ik ben altijd heel blij als ik bij Fletiomare in het hockeyteam ben'.
 

Meer berichten