Tijdens de vorige editie van de Utrecht Science Park Marathon. Foto: Archief/Johan Morgenstond
Tijdens de vorige editie van de Utrecht Science Park Marathon. Foto: Archief/Johan Morgenstond (Foto: Johan Morgenstond)

Nieuwe organisator Science Park Marathon

  Sport

De organisatie van de Utrecht Science Park Marathon is vanaf editie 2019 in handen van Golazo Sports Nederland, het Nederlandse sportmarketingbedrijf dat onder andere verantwoordelijk is voor de NN Marathon Rotterdam, Singelloop Utrecht, NN CPC Loop Den Haag, Classico Boretti, NK Wielrennen en KlimClassic.

UTRECHT - Golazo Sports Nederland staat garant voor sterke, professionele en innovatieve hardloopevenementen in Nederland waaronder in Utrecht de Singelloop Utrecht, de Utrecht Urban Trail en dit jaar de eerste editie van de Nedal Utrecht Night Run. "We hebben de stad leren kennen als vitale stad. We zijn dan ook trots om de Utrecht Science Park Marathon toe te kunnen voegen. Er wordt op gewerkt aan vernieuwde plannen van de Utrecht Science Park Marathon, want de stad Utrecht verdient een groots loopevenement in het voorjaar", zegt Mario Kadiks, directeur van Golazo Sports Nederland. Over de nieuwe plannen wordt later gecommuniceerd.

Meer berichten