Bij kicks wordt er gewoon de hele zomer door gevoetbald. Foto: Kicks
Bij kicks wordt er gewoon de hele zomer door gevoetbald. Foto: Kicks (Foto: vvkicks)

'Bij Kicks voetballen we de hele zomer door'

  Sport

Normaal gesproken staan de Nederlandse zomermaanden voor veel Utrechtse voetbalclubs in het teken van een zomerstop. Maar daar komt deze zomer verandering in. En terecht, want tijdens de mooiste maanden van het jaar wil je toch niet op de bank zitten?

UTRECHT - Vijf Utrechtse voetbalclubs openen tot en met augustus hun deuren voor open voetbaltrainingen en toernooien, op doordeweekse avonden. Daar kan iedereen (mits 18 jaar of ouder) meevoetballen, met of zonder clublidmaatschap. USV Hercules (Veemarkt), SV Vechtzoom (Overvecht), DVSU (Lunetten), SV Rivierwijkers (Oost) en USVV Odysseus '91 (De Uithof) zorgen met hun verspreiding over de stad voor een voetballocatie bij iedereen in de buurt.

Lekker voetballen

Organisator van de trainingen en toernooien is Kicks. Kicks (een initiatief van de KNVB) zorgt er samen met Utrechtse clubs voor dat jij kunt voetballen zonder clublidmaatschap, op een avond die jou het beste uitkomt. Kicks regelt alle randvoorwaarden; een vlotte coach, goeie ballen, hesjes, scheidsrechters en een lekker veld. Ook in de zomer dus.

Overzicht

Dus is jouw voetbalseizoen afgelopen, maar willen jij en je teamgenoten fit blijven tijdens Kicks-trainingen? Of jezelf meten met andere teams uit Utrecht tijdens Kicks-toernooien? Of ga je normaal gesproken een rondje hardlopen of fietsen, maar lijkt het je heerlijk om een potje te voetballen? Kijk dan vooral even op www.kicksvoetbal.nl. Daar vind je een overzicht van de trainingen en toernooien in Utrecht.

Ook voor vrouwen

Kicks is overigens niet alleen voor mannen. Op donderdagavonden wil Kicks bij SV Rivierwijkers heel graag een training voor vrouwen gaan organiseren.

Informatie

Iedereen kan meedoen! Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar: pim@kicksvoetbal.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden