Logo stadsbladutrecht.nl


Foto: Kampong Hockey

Alejandro Verga versterkt technische staf Kampong

  Sport

Vanaf volgend seizoen treedt Alejandro Verga toe tot de technische staf van Kampong. Samen met onze hoofdcoaches Alexander Cox en Santi Freixa zal hij vorm geven aan een nieuw Technisch Platform.

UTRECHT - De coachsuccessen van Alexander Cox op het hoogste niveau (bij Heren 1) en de ervaring van Santi (als Coach van Dames 1 en als speler en voormalig wereldtopper), worden aangevuld met de heel brede spelers-, trainers- en opleidingservaring van Alejandro Verga.

Over Verga
Verga is voormalig Argentijns international en zeer succesvol grondlegger van de groei van de Almeersche HockeyClub. Met zijn enorme passie voor de hockeysport en met veel respect voor de clubcultuur wordt Alejandro verantwoordelijk voor opleiding en doorstroming van onze jeugd, meisjes en jongens, naar de topteams van Kampong. Daarnaast vervult Alejandro volgend seizoen ook de functie van assistent-coach van Heren 1.

Alejandro Verga: "Kampong is een mooie grote club waar ik mijn ervaring in de breedte kan inzetten. Cox en Freixa zijn twee uitmuntende professionals die ik allebei erg goed ken en waar ik graag mee samenwerk. Ik denk dat we als Technisch Platform de club nog beter, sterker en breder kunnen maken".

Bestuurslid Tophockey Paul van den Putten: "Met de komst van Verga zien wij een wens in vervulling gaan om nog meer nadruk te leggen op het opleiden en begeleiden van onze jeugd. Zowel in de meisjes - als jongenslijn gaan we de ontwikkeling van spelers, trainers en coaches verder professionaliseren. We zijn trots op een sterk, ervaren en gepassioneerd Technisch Platform – dat met de komst van Alejandro compleet is."

Meer berichten

Shopbox