Logo stadsbladutrecht.nl


Bubbelvoetbal
Bubbelvoetbal (Foto: Jurrian Vissink)

Een onvergetelijk kamp van Sportivun in de zomervakantie!

  Sport

Wil jij in jouw zomervakantie allerlei nieuwe sporten ontdekken? Kom dan van 20 t/m 24 augustusnaar het gave multi-sport dagkamp van Sportivun in Utrecht!

UTRECHT - Speciaal voor alle sportliefhebbers van 4 t/m 10 jaar opent Sportcentrum Olympos hun deuren. Tijdens dit sportkamp doe je samen met leeftijdsgenootjes drie dagen lang verschillende sporten die je misschien nog niet kent. Maar natuurlijk is er ook genoeg tijd om te chillen en spelen met jouw nieuwe kampvriendjes!

Een multi-sportkamp combineert allerlei leuke sporten. Van hockey, tennis en basketbal tot honkbal, atletiek en turnen. Meteen een goede manier om uit te vinden welke sport je nu echt het allerleukst vindt. Wie weet ontdek je wel een sport waar je zo veel plezier in hebt, dat je na het kamp lid word van een vereniging die deze sport aanbiedt! Daarnaast maak je nieuwe kampvriendjes en heb je veel lol met elkaar.

Ben jij benieuwd en wil je meer weten over de sportkampen in de zomervakantie in Utrecht, kijk dan snel op: www.sportkampenvansportivun.nl/

Opgeven

Ga naar de website die hierboven staat en druk op sportkamp waarmee jij mee wil. Onderaan kan je je gegevens invullen en dan ga je mee op kamp!

Meer berichten