Margot Zuidhof nieuwe aanwinst Kampong

  Sport

Kampong dames 1 heeft zich voor komend seizoen versterkt met Margot Zuidhof. De 25 jarige aanvaller speelt nu nog bij Hurley. Zuidhof heeft vijf interlands op haar naam staan en maakt deel uit van de trainingsgroep van het Nederlands team. Ze kiest voor Kampong, omdat ze een volgende stap wil zetten in haar ontwikkeling. 

Margot Zuidhof: "Ik ben heel blij dat ik voor Kampong ga hockeyen! Ik heb heel bewust voor deze club gekozen omdat ik denk dat ik me in deze groep en onder Santi kan ontwikkelen tot een betere hockeyer. Verder staan de ambities en de sfeer van de club me erg aan." 

Santi Freixa, trainer-coach Kampong Dames 1: "Ik vind het heel fijn dat Margot komt. Ze is een gedreven speelster. Ze is heel snel met de bal en heeft een killer mentaliteit in de cirkel. Dat kunnen we heel goed gebruiken de komende seizoenen."

Paul van den Putten, bestuurslid Tophockey: "Margot past zowel qua type speler als persoonlijkheid ideaal in dit team. Ik zie de komst van Margot als een teken dat de vorm en energie die dit team na de winterstop heeft laten zien, overslaat op andere speelsters in de Hoofdklasse. Zelfs op zo'n manier dat ze graag bij Kampong komen hockeyen."

Meer berichten