Kampong verliest van SCHC

  Sport

De 3-2 nederlaag tegen SCHC vertelt in het kort het verhaal van dit seizoen voor Kampong. De vroege 2-0 achterstand staat voor de stroeve start van het seizoen. Voor de winterstop werd er alleen van laagvliegers gewonnen. Het terugkomen van 2-0 naar 2-2 staat voor de hervonden vorm van na de winterstop.

Met de terugkeer van Karlijn van der Linden en Michelle Fillet kreeg de ploeg meer scorend vermogen terug in de ploeg. Het bracht resultaat, Kampong was de eerste ploeg in tijden die Den Bosch een punt aftroggelde. Ook tegen Laren werd gelijk gespeeld. Afgelopen vrijdag scoorde Fillet bij voorbeeld twee keer tegen Bloemendaal. (Kampong won met 4-2)

Tegen SCHC waren het ook Van der Linden en Fillet die Kampong terug op gelijke hoogte brachten. Dat Kampong uiteindelijk met 3-2 verloor staat voor het feit dat het hervinden van de vorm vooralsnog niet geleid heeft tot echte stappen op de ranglijst. 

Kampong speelt dit seizoen nog twee wedstrijden. Zondag 15 april speelt Kampong uit tegen Oranje-Rood. Een week later komt Groningen op bezoek in Utrecht. 

Meer berichten