Foto: Maurice de Wert

Kampong heren blijven winnen

  Sport

De Heren van kampong hebben zondag een drie punten gewonnen tegen nummer 9 Pinoké. Het resultaat was goed, maar de wedstrijd was er niet om lang over na te praten. 

UTRECHT - Kampong miste spits Jonker en aanvoerder De Wijn en voornamelijk ook echte spirit. Doordat de ploeg van Alexander Cox na rust harder ging werken werd er op inzet en karakter toch et 3-2 gewonnen. Voordat Kampong aan het langste eind trok kwam de ploeg nog wel op 0-1 achter door een mooie goal van Joost van de Vijfeijken in de 40e minuut. Niet lang daarna maakte Meulenbroek de gelijkmaker voor Kampong. Boet Phijffer en Quirijn Caspers brachten de ploeg naar 3-1, waardoor niemand in Utrecht meer zenuwachtig werd van de aansluitingstreffer door Van Hattum vijf minuten voor tijd. 
Volgende week zondag moet Kampong beter aan de wedstrijd verschijnen om te winnen. Dan speelt het team uit tegen Bloemendaal. De nummer twee is net als koploper Kampong ongeslagen. 

Kampong Hockey is met meer dan 3000 leden e´e´n van Nederlands bekendste hockeyclubs. Kampong Hockey is opgericht in 1935. De Heren werden acht keer landskampioen, de Dames drie keer. Kampong heeft ook bedrijfshockey, Wheely's (rolstoelhockey), G en LG-Hockey. (hockey voor mensen met een beperking)
De thuisbasis van Kampong Hockey is Sportpark Maarschalkerweerd in Utrecht. Dit sportpark wordt gedeeld met de vijf andere sportverenigingen met wie Kampong Hockey de Federatie SV Kampong vormt. Naast hockey, is er voetbal, cricket, squash, tennis en jeu de boules. Er is ook kinderopvang en huiswerkbegeleiding. Hoofdsponsor van Kampong Hockey is Rabobank Utrecht en omstreken.
  

Meer berichten

Shopbox