Foto: Gejo

Gratis proefduik bij Duikteam Gejo

  Sport

Duikteam Gejo in Utrecht biedt de mogelijkheid om gratis een proefduik te maken met een echte SCUBA persluchtuitrusting. Dit kan op vrijdag 9 februari.

UTRECHT - Onder leiding van een bevoegde bondsinstructeurs kunnen duikers ervaren hoe het is om gewichtloos te zweven. Dit gebeurt in zwembad Den Hommel op vrijdagavond 9 februari tussen 20.30 en 23.00 uur.

Mocht je naar aanleiding van deze vrijblijvende kennismaking besluiten om deel te nemen aan de opleiding voor het internationaal erkend Open Water brevet, dan informeert Gejo graag over de maatwerkbenadering. Ook als je al een duikbrevet hebt ben je bij duikteam Gejo aan het juiste adres voor vervolgopleidingen en specialisaties. "Wij zijn een gezellige vereniging en organiseren met grote regelmaat leuke (duikgerelateerde) activiteiten", laat de vereniging in een persbericht weten.

Belangstellenden die meer willen weten over de proefduik of zich direct op willen geven kunnen dit doen via www.duikteamgejo.nl of door te bellen naar Ton van Eck, tel. 06-51233151 (na 18.00 uur).

www.duikteamgejo.nl

Meer berichten