Jonge Democraten Utrecht pleiten voor groter levensmiddelenaanbod op Utrecht Science Park

  Politiek

UTRECHT - Utrecht Science Park heeft op dit moment één supermarkt waar de boodschappen gehaald kunnen worden: Spar University. Dit is te weinig, volgens de Jonge Democraten Utrecht. Ze pleiten voor een groter levensmiddelenaanbod op het universiteitsterrein.

Op dit moment heeft Utrecht Science Park de 'Spar University' als supermarkt. Bij Spar University halen vooral studenten en werknemers hun boodschappen. Veel van deze studenten en medewerkers zijn niet tevreden met het huidige levensmiddelenaanbod op Utrecht Science Park. Uit onderzoek van Stichting Utrechts Science Park, in samenwerking met de SSH en de Universiteit Utrecht, blijkt dat er veel animo is voor een grotere supermarkt op Utrecht Science Park. 'Normale prijzen' vonden de deelnemers aan het onderzoek ook belangrijk.

De komende tien jaar wordt het aantal kamers en woningen op Utrecht Science Park verdubbeld. Daarbij vestigen steeds meer bedrijven zich op Utrecht Science Park. "Er is een grote behoefte aan meer levensmiddelenaanbod op Utrecht Science Park", stelt Bloys Sebregts, afdelingsvoorzitter van de Jonge Democraten Utrecht. "Daarnaast is het belangrijk om naar de toekomst te kijken. De vraag naar meer levensmiddelenaanbod zal met de kennis van nu de komende jaren alleen maar stijgen".

Op dit moment zijn veel mensen ontevreden over het aanbod van voedingsmiddelen op Utrecht Science Park. "Het is tijd hiernaar te luisteren en de daad bij het woord te voegen", aldus Sebregts. "Een extra supermarkt zou een goede oplossing kunnen zijn. Zorg voor een groter levensmiddelenaanbod op Utrecht Science Park!"

Meer berichten