Logo stadsbladutrecht.nl


Donderdag 14 september is er een raadsinformatiebijeenkomst over de plannen voor de westelijke stadsboulevard.
Donderdag 14 september is er een raadsinformatiebijeenkomst over de plannen voor de westelijke stadsboulevard. (Foto: Gemeente Utrecht)

Praat mee over de westelijke stadsboulevard

  Politiek

Op donderdagavond 14 september vindt een raadsinformatiebijeenkomst plaats over de plannen voor de westelijke stadsboulevard.

UTRECHT - Deze raadsinformatiebijeenkomst wordt gehouden van 20.30 tot 23.00 uur in dB's Studio's, CAB Rondom 100 in Utrecht.

Stadsboulevard

De gemeente wil de wegen tussen het 24 Oktoberplein en de Marnixbrug inrichten als stadsboulevard. Dat zijn de: Pijperlaan, Joseph Haydnlaan, Lessinglaan, Spinozaweg, Thomas à Kempisweg, Cartesiusweg, St.-Josephlaan en Marnixlaan, samen de Westelijke Stadsboulevard.

Praat mee

Voordat de gemeenteraad een besluit neemt over dit plan, hoort het graag van bewoners, bedrijven en belanghebbenden wat zij er van vinden. De raad nodigt belangstellenden uit om mee te praten.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 13 september 9.00 uur via het aanmeldformulier op de site aanmelden als meeprater. Wie allelen mee wil luisteren kan een e-mail sturen naar raadsinformatiebijeenkomst@utrecht.nl. Het concept-ontwerp en andere informatie is te vinden op de website

www.utrecht.nl/westelijkestadsboulevard

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox