Theater Kikker start het nieuwe seizoen met 'Kikker Gemist'.
Theater Kikker start het nieuwe seizoen met 'Kikker Gemist'. (Foto: Theater Kikker)

Eén keer geen Kikker Kiest maar Kikker Gemist

  Nieuwsflits

Utrecht - Goed nieuws voor theaterliefhebbers: Theater Kikker gaat weer open. Vorige week donderdag startte de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. Voor één keer werd het programma aangepast en maakt Kikkers eigen festival Kikker Kiest plaats voor Kikker Gemist.

Van dinsdag 8 september t/m donderdag 1 oktober biedt het theater een podium aan de theatermakers waarvan voorstellingen en tournees door de coronamaatregelen plotseling werden afgeblazen. In festival Kikker Gemist krijgen zij de kans om hun voorstellingen alsnog te delen met het publiek.

De afgelopen weken is het programma opnieuw samengesteld. Zo spelen voorstellingen vaak meerdere keren op één avond om de beperkte capaciteit van de zaal te compenseren. Enkele voorstellingen spelen op alternatieve locaties. Zo is er een samenwerking met Het Huis Utrecht en Theatergroep Aluin. Ook is de actualiteit een inspiratiebron voor theatermakers en zijn voorstellingsconcepten hierop aangepast.

Er is achter de schermen hard gewerkt het theater klaar te maken volgens de huidige richtlijnen om een veilig en vertrouwd voorstellingsbezoek te garanderen.

Bekijk het programma op www.theaterkikker.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden