<p>De vernieuwde MediaMarkt-winkel &#39;MediaMarkt Utrecht The Wall&#39; is afgelopen vrijdag officieel geopend. Foto: MediaMarkt Utrecht The Wall&nbsp;</p>

De vernieuwde MediaMarkt-winkel 'MediaMarkt Utrecht The Wall' is afgelopen vrijdag officieel geopend. Foto: MediaMarkt Utrecht The Wall 

(Foto: )

MediaMarkt Utrecht The Wall: nieuwe winkel

  Nieuwsflits

Utrecht - De compleet vernieuwde MediaMarkt-winkel ‘MediaMarkt Utrecht The Wall’ is afgelopen vrijdag officieel geopend. “In de afgelopen maanden is er keihard gewerkt en heeft de winkel een echte metamorfose ondergaan.”

“Als je nu de MediaMarkt-winkel binnenstapt, sta je versteld van de rustige en moderne uitstraling. Bij binnenkomst kun je het aroma van de koffie bijna proeven als je de nieuwste koffiezetapparaten bekijkt aan de barista bar.”

Innovatie is waar MediaMarkt Utrecht The Wall zich op richt. “Wij willen onze klanten volledig kunnen voorzien in hun behoeften. Dit doen wij door continu op de hoogte te zijn van - en in te spelen op - de huidige trends. En door klanten op alle vlakken te ontzorgen met ons grote assortiment producten en relevante services”, aldus Randy Bommer, Customer Chief Officer - directeur van de winkel.

Tijdens de openingsdag afgelopen vrijdag stonden de medewerkers van de winkel klaar om klanten de nieuwe sfeer te laten proeven en een onvergetelijke ervaring te bezorgen, aldus Bommer.

“Uiteraard ziet MediaMarkt streng toe op de coronamaatregelen, want de veiligheid en gezondheid van de klanten en medewerkers staan voorop.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden