<p>Foto: Slot Zuylen&nbsp;</p>

Foto: Slot Zuylen 

(Foto: )

Muziek in de Tuin van Slot Zuylen

  Nieuwsflits

Oud-Zuilen/Regio - De muziekgroep van de Vrienden van Slot Zuylen houdt zondag 18 oktober van 12.00 tot 16.00 uur een tweede editie van Muziek in de Tuin. Dit in navolging op de eerste editie van Muziek in de Tuin op zondag 16 augustus. Op deze datum vond de geslaagde try-out plaats. Het betroffen openbare repetities in het prieel achter in de tuin. 

“Van 12.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom in de tuin van Slot Zuylen om te genieten van alles wat groeit en bloeit en tegelijkertijd om te genieten van het samenspel van musici. Daar waar het thuis niet mogelijk is, geven wij musici de gelegenheid om samen te spelen op de mooie locatie bij het Prieel. Hier kunnen muzikanten hun repertoire oefenen, heerlijk in de buitenlucht op een prachtige locatie.”

“Let op: aangezien er met akoestische instrumenten gespeeld wordt kan bij koud of zeer vochtig weer de tweede editie niet doorgaan. Wij maken een dag van tevoren bekend of er muziek zal zijn in de tuin. Wij vragen u dan ook voor uw komst de website te bekijken om eventuele teleurstelling te voorkomen.”

Reserveren en meer informatie: www.slotzuylen.nl. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden