Festival Nederlandse Lied

  Cultuur

UTRECHT - Op zaterdag 21 september vindt voor de 26e keer het Festival van het Nederlandse Lied plaats. De organisatie is in handen van TivoliVredenburg en het smartlappenkoor Grachtensmart.

Ook dit jaar wordt door het Utrechtse smartlappenkoor Grachtensmart in samenwerking met TivoliVredenburg het Festival van het Nederlandse Lied georganiseerd.

Dit jaar zal het festijn op zaterdag 21 september van 12 uur tot ongeveer 22 uur plaatsvinden.

Het is alweer de 26e keer dat een groot aantal koren hun Nederlandstalige repertoire ten gehore zullen brengen. Bekende en onbekende liedjes, meezingers en mooie luisterliedjes. Koren die acapella zingen en koren die begeleid worden door piano, accordeon of gitaar. Er is voor iedereen wel iets bij! De koren zingen allemaal 20 minuten, het is dus een zeer afwisselend programma. Tijdens de optredens zal ieder koor het mooiste van zichzelf laten horen en zorgen de technici van TivoliVredenburg zoals gewoonlijk dat alles goed versterkt en mooi uitgelicht wordt.

Net als de afgelopen jaren wordt het Festival van het Nederlandse Lied geopend door Ladamai en beëindigd door Grachtensmart. Het Festival van het Nederlandse lied zal in de middag onderbroken worden door een meezingblok en ook op deze manier eindigen. Het publiek kan dus uit volle borst meezingen en zich dus van de beste kant kan laten horen.

Na het eenmalig betalen van de entree kan iedereen de hele dag in en uit lopen. 

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden