Foto: Snorfestival

Snorfestival bij de Nijverheid in Utrecht

  Cultuur

Hét snorrigste festival voor alle leeftijden vindt zondag 22 september van 12 tot 17 uur plaats bij de Nijverheid in Utrecht.

UTRECHT – Boeklanceringen, sockpuppets maken met de Cardboarders, ukelele spelen, papiermozaïeken, je tenen laten lezen, magische trucs leren, cadeaus en Snorboeken voor ramsjprijzen scoren, vintage en kunst op de kop tikken op de markt, schminken, jongleren en koorddansen bij Circus Moustache en nog veel meer leuks, allemaal bij het Snorfestival.

Tijdens het Snorfestival presenteert Uitgeverij Snor de boeken die dit najaar uitkomen met feestelijke activiteiten en workshops rondom iedere nieuwe titel. Zo kun je proeven in het kader van het nieuwe boek 'Kerst' van The Holy Kauw Company, voor de lancering van Holy Happy Belly stemmen de auteurs Ayurvedische kruiden speciaal op jouw dosha af.

Zilverblauw presenteert en signeert haar nieuwe boek 'Shoot'. Je kunt paddenstoelen leren illustreren in verband met Pocket Paddenstoelenboek, flockdrukken met de illustraties Sue Doeksen ter ere van haar stationerylijn en feesten met Studio Boot om het uitkomen van de Mooiste Verjaardagskalender te vieren. De makers van deze en eerder uitgekomen boeken lopen vrij rond om boeken te signeren en te vertellen over hun werk.

Naast de workshops rondom de boeken, kun je volop andere creatieve workshops volgen. Leer koorddansen en jongleren bij Circus Moustache, ukelele spelen met Uked, laat je schminken, zeefdruk een t-shirt, leer toverspreuken van Lunadea, laat je toekomst voorspellen en maak een vrolijke sockpuppet bij de Cardboarders.

In de Snor-winkel vind je mooie boeken tegen mooie prijzen en er is een markt met kunst en vintage waar je de meest originele cadeaus scoort.

Het Snorfestival dat sinds 2014 ieder voor- en najaar wordt gehouden is ontstaan rondom het lanceren van de nieuwe voor- en najaarsboeken.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden