Kampen Boys Choir komt zingen in Utrecht

  Cultuur

Op donderdag 19 en 26 september (koopavond) zullen twee boys choirs naar Utrecht komen om de wekelijkse Choral Evensong & Pub te zingen, het Kampen Boys Choir en het Roden Boys Choir.

UTRECHT - Op donderdag 19 september gaat er een mooie reeks van start: Wekelijkse CHORAL EVENSONG & PUB in de Utrechtse binnenstad. Een plaats van schoonheid, verstilling en ontmoeting in de hectiek van het doordeweekse bestaan. De evensongs worden afwisselend in verschillende binnenstadskerken gezongen door koren die affiniteit hebben met Anglicaanse kathedrale muziek. Na afloop is er mogelijkheid tot ontmoeting in de pub. Het is een initiatief van Hanna Rijken, theoloog en musicus.

De Choral Evensong op 19 september begint om 19 uur in de Domkerk en wordt gezongen door het Kampen Boys Choir o.l.v. Rintje te Wies. Er klinkt muziek van Maurice Duruflé, Sir Charles Villiers Stanford en Felix Mendelssohn Bartholdy.

De Choral Evensong op 26 september begint om 19 uur in de Jacobikerk en wordt gezongen door het Roden Boys Choir o.l.v. Rintje te Wies. Er klinkt muziek van Herbert Brewer, Sir Charles Villiers Stanford en Orlando Gibbons.

De Choral Evensongs & Pub in oktober zijn op 3 oktober, 10 oktober en 17 oktober en 31 oktober.

Meer berichten