Foto: Janine Guijt

Weekendtips

  Cultuur

Superleuk, wonen in de stad. Maar wat is er toch elke keer weer belachelijk veel te doen. En alles lijkt soms even leuk. Wat moet je nou kiezen? Geen nood, er komt hulp uit onverwachte hoek.

Janine Guijt van www.indebuurt.nl/utrecht helpt graag de beste keuze te maken. Zij tipt speciaal voor de lezers van het Stadsblad de leukste uitjes voor komend weekend in Utrecht.

1) Uitfeest

De feestelijke opening van het culturele seizoen in Utrecht wordt gevierd tijdens het Uitfeest op zondag 15 september. Op héél veel plekken in de stad geven culturele instellingen en gezelschappen previews van wat komen gaat. Muziek, theater, beeldende kunst, dans en literatuur: er is voor ieder wat wils.

Kijk op www.culturelezondagen.nl/zondag/2019/uitfeest voor het hele programma.

2) Mother's Finest

Livemuziek, een foodcourt met verschillende mobiele keukens en meer dan 25 soorten craft beers: je vindt het van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september op het Janskerkhof tijdens Mother's Finest Festival. Tijdens het festival krijgen verschillende brouwerijen de kans om hun 'Mother's Finest' te presenteren, hun favoriete craft beer dus.

3) Parade Puur Oost

Een feestelijke opening van de nieuwe Rietveldstoel XL, een markt met ruim 38 kramen, heel veel activiteiten en een buitenbioscoop: tijdens de Parade Puur Oost op zaterdag 14 september in Utrecht Oost is er voor iedereen wat leuks te doen.

Op www.paradepuuroost.nl vind je het hele programma.

Informatie

Wil je meer informatie over allerlei leuke dingen die er te doen zijn in Utrecht? Bezoek dan de website van indebuurt.nl/utrecht en ontdek al het leuks!

www.indebuurt.nl/Utrecht

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden