Foto: Spoorwegmuseum

Met Thomas de Stoomlocomotief naar Italië

  Cultuur

Op 1 september kunnen de allerkleinste filmfans de zomer nog één keer (her)beleven! Tijdens de Kinepolis Kleuterbios gaan zij namelijk met Thomas de Stoomlocomotief naar Italië!

UTRECHT - Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië. Daar ontmoet hij de slimme Gina. Thomas wil haar bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere… Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? Als Thomas door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – de nodige tijd kost!

Speciaal voor de allerkleinste filmfans

Op 1 september zie je de voorpremière van dit spannende avontuur tijdens de Kinepolis Kleuterbios. Dit event is speciaal bedoeld voor de allerkleinste filmfans. Zo staat het geluid minder hard en blijven de lichten gedimd aan. Ook krijgen de jonge bezoekers een bekertje limonade, kunnen ze knutselen en kleuren in de bioscoop en gaan ze naar huis met een echt filmdiploma!

Praktische info:

Wat: Kleuterbios: Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken Wanneer: zondag 1 september Aanvangstijd(en): 10:00 uur Start Film: 10:30 uur Speelduur: 60 min Ticketprijs: € 8,00 Te beleven in: Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden