Utrechtse talenten en winterse concerten tijdens Koekoek 030 Festival.

  Cultuur

Vanaf 5 oktober begint de tweede editie van Koekoek 030 Festival.

UTRECHT - Tijdens dit festival kan je drie maanden lang iedere zaterdag en zondag op een andere unieke locatie genieten van talentvolle artiesten uit de Utrechtse muziek, kunst- en designwereld.

Zesentwintig van de meest opvallende, nieuw of nog te ontdekken plekken in Utrecht openen de deuren tijdens Koekoek 030 Festival. Elke zaterdag en zondag in oktober, november en december verrast het festival haar bezoeker door hem mee te voeren door de stad naar bijzondere plekjes in de stad. Locaties van verschillende creatieve jonge ondernemers zullen tijdens de weekenden omgetoverd worden tot een pop-up podium voor muzikale acts. Tevens zullen er gast exposities zijn van jonge talentvolle Utrechtse kunstenaars en of designers. Toegang voor alle evenementen is gratis.

Koekoek 030 is onderdeel van Stichting Vreemde Vogels. Deze stichting heeft als doel podia te creëren voor muzikanten en kunstenaars in verschillende steden. De stichting doet dit o.a. met de Pica Pica Parade in Rotterdam, Storks Instores in Den Haag en Vlaamse Gaaien Festival in Antwerpen.

Woon je in Utrecht en wil je optreden, exposeren of heb je een passende locatie? Neem dan contact op via leanne@stichtingvreemdevogels.com

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/koekoek030 of www.instagram.com/koekoek030

Meer berichten