Foto:

ZIMIHC's spectaculaire jubileumshow op 15 juni: Galalalala

  Cultuur

ZIMIHC viert het 30-jarig jubileum met een Galalalala jubileumshow op zaterdag 15 juni.

UTRECHT - ZIMIHC is al jaar 30 hét podium voor amateurkunst in Utrecht! Dat vieren we de hele maand juni met feestelijke culturele evenementen verspreid door de stad. En zaterdag 15 juni met hét ZIMIHC-jubileumfeest: het Galalalala in ZIMIHC theater Stefanus. Laat je verrassen, verbazen en meeslepen in deze spectaculaire show en vier met ons mee. Ons cadeau aan Utrecht: kunst in je leven!

Galalalala

Het ZIMIHC Galalalala is een feestelijke avond op 15 juni in ZIMIHC theater Stefanus. Hier krijgt in een wervelende en spectaculaire show van anderhalf uur een groot aantal amateurkunstenaars het podium. Tijdens deze eenmalige jubileumvoorstelling schitteren ze in een regie van Paul Feld. De show laat zien hoe rijk de Utrechtse amateurkunst is: het is springlevend en energiek, het bruist en de creativiteit spat ervan af. Het Galalalala laat dat zien. De show is een ode aan al die mensen, instellingen en organisaties die ZIMIHC de afgelopen jaar hebben ondersteund of het werk van ZIMIHC mogelijk hebben gemaakt.
Bezoekers zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom in ZIMIHC theater Stefanus. De voorstelling start om 19.30 uur en na afloop heffen we graag samen het glas.

30 jaar ZIMIHC

ZIMIHC is al dertig jaar hét podium voor amateurkunst in Utrecht. Al die jaren werken we voor en met mensen die bezig zijn met kunst. Met drie eigen theaters en de organisatie van nationale en internationale projecten. Muziek, toneel, dans, literatuur, beeldende kunst of mengvormen hiervan: van mensen die creatief zijn, worden we gelukkig. Hoe kunnen we onze 30e verjaardag beter vieren dan nog eens extra aandacht te vestigen op de amateurkunstenaars zelf?
Elk weekend van juni trakteert ZIMIHC daarom op feestelijke activiteiten voor alle bewoners van Utrecht: optredens van diverse artiesten, een streetfood- en kunstfestival, workshops en nog veel meer. Kijk op www.zimihc.nl/30

Praktisch

Datum:        15 juni 2019
Tijd: foyer open om 19.00
voorstelling van 19.30 – 21.00 uur
livemuziek in foyer van 21.00 - 23.00 uur
Locatie ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht
Toegang: gratis, op is op, dus wees er snel bij
Tickets: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-30-jaar-zimihc-galalalala-62838409374
Meer info: www.zimihc.nl/30

Meer berichten