Elf Cabaretiers door naar de Halve Finale van het 13é Utrechts Cabaret Festival

  Cultuur

UTRECHT - Woensdag 5 juni staat de 1é halve Finale van het 13é Utrechts Cabaret Festival. Vrijdag 7 juni de 2é halve Finale en zaterdag 8 juni de GRAND FINALE. Alle avonden beginnen om 20:30 uur. Tickets zijn te reserveren via https://www.schillertheater.nl Dit Cabaret Festval vormt één van de hoogtepunten van het culturele seizoen in de stad Utrecht.

Door een deskundige commissie zijn elf beginnende en/ of ervaren cabaretiers, die zich hadden ingeschreven voor dit festival geselecteerd. Er zijn 4 Belgische artiesten toegelaten. Woensdag 5 juni staan artiesten en/of groepen op het podium, t.w.: Tim Kroezen, Han en Grietje (B), Dylan Berkeveld, Jeroen Bloemhoff en Leander Van Doorn (B). Vrijdag 7 juni: Ivo van der Ham, Maurits Koster, Jet van Dam, Dave Felida, Roosje Pertz (B) en Davey Turnhout (B).

Het Utrechts Cabaret Festival vindt plaats in het historische Rijksmonument van het Schiller Theater, Minrebroederstraat 11 te Utrecht, in het hart van de Domstad. In 2018 ging de felbegeerde juryprijs naar Thomas van der Hulst, de Publieksprijs naar het duo NETNIKS en de Persoonlijkheidprijs naar Bader El Khalfi.

Meer berichten